Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk N57 Middelburg

Toegevoegd: 24-06-2017, 06.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de N57 ter hoogte van Middelburg is zaterdagmorgen iemand gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 05.10 uur plaats net na het aquaduct op de rijbaan in de richting van A58. De bestuurder van een personenauto raakte van de weg en botste tegen de vangrail. De auto kwam tientallen meters verder, midden op de weg, tot stilstand.

Voor het ongeval zijn twee ambulances ter plaatse geweest. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ter plaatse geweest. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn letsel is nog niks bekend.

De N57 is na het ongeval gelijk afgesloten. Om 06.30 uur is er aan beide kanten één rijstrook vrijgegeven. De vangrail wordt op dit moment nog gerepareerd. De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren