Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt hennep na wilde achtervolging

Toegevoegd: 24-06-2017, 12.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

VOGELWAARDE - De politie heeft vrijdag rond 18.30 uur, na een achtervolging van Volgelwaarde tot Terhole, een 22-jarige man uit Vogelwaarde aangehouden omdat hij hennep bij zich had.


De politie controleerde op de Cambronsestraat in Vogelwaarde de inzittenden van drie Belgische voertuigen, omdat ze bij elkaar stilstonden. In eerste instantie gaven zij een plausibele verklaring, maar later bleek dat ze hennep wilden kopen.

Op dat moment reed de 22-jarige verdachte voorbij en de politie gaf hem een stopteken. Hij reed met hoge snelheid weg. Een motorrijder van de politie schoot te hulp. Op een rotonde op de N290 maakte de verdachte een gevaarlijke inhaalmanoeuvre en sloeg hij af richting Hulst.

De agent op de motor en de agenten in de auto reden de vluchtende auto klem waardoor de verdachte moest stoppen. De agenten roken direct henneplucht. Onder de bestuurdersstoel lagen twee boterhamzakjes met hennep en voor de bijrijdersstoel lagen tien zakken met hennep.

De politie nam In totaal 1060 gram hennep in beslag. De Forensische Opsporing onderzoekt een monster van de hennep. De verdachte zit vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren