Weerbericht:
Regen, later buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Bestuurder ongeluk N57 had gedronken

Toegevoegd: 24-06-2017, 13.25 uur
Het ongeval op de N57 vanmorgen.
Het ongeval op de N57 vanmorgen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft de bestuurder van het eenzijdige ongeval op de N57 bij Middelburg vanmorgen aangehouden voor het rijden onder invloed. Het gaat om een 24-jarige man uit Middelburg.


Even na 05.10 uur verloor de man de macht over het stuur en raakte de vangrail. De auto begon te spinnen en een 19-jarige bijrijder uit Middelburg werd uit het open raam geslingerd. Hij kwam in de berm terecht en had verwondingen in zijn gezicht. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De bestuurder is aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Hier bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren