Wielrenner zwaargewond bij Krabbendijke

Toegevoegd: 24-06-2017, 15.15 uur

Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Een wielrenner is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een valpartij in Krabbendijke. Een traumahelikopter verleende assistentie.

Het ongeval vond rond 13.35 uur plaats op de Westelijke Parallelweg net buiten het dorp. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatste om hulp te verlenen. Volgens omstanders is het slachtoffer gereanimeerd.

Een gereedstaande traumahelikopter heeft de man vervolgens naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de valpartij.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ADRIAN IRVINE (24-6-2017 om 16:55)
Veel sterkte aan de wielrenner en de mede renners.Kan gebeuren en petje af. Op 74 jarige leeftijd en met deze weersomstandigheden op de fiets, Chapeau.