Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot alarm voor ongeluk Kamperland

Toegevoegd: 25-06-2017, 09.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De hulpdiensten zijn vanmorgen groots uitgerukt voor een melding van en ongeval bij Kamperland.


Rond 06.40 uur reed een Belgische bestuurder vanaf de Waterhoenlaan het fietspad op richting de Schotsmanweg. De man wilde langs een aantal paaltjes de Schotmanweg oprijden maar de auto gleed de sloot in. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder uit de auto kon komen werd ook de brandweer opgeroepen. Deze rukte uit met een tankautospuit uit Kamperland en een hulpverleningsvoertuig uit Middelburg.

Ondertussen werden ook twee ambulances en een traumahelikopter naar de ongevalslocatie gestuurd. Zes minuten na de melding kwam het bericht dat de auto mogelijk in het water lag. Voor de zekerheid werden er brandweerduikers uit Goes en Middelburg opgeroepen om te assisteren. De inzet van de brandweer bleek bij aankomst niet nodig. De man was inmiddels al uit de auto en is onderzocht in een ambulance maar bleek niet gewond. Ook de traumahelikopter is vervolgens afgemeld.

Bergingsbedrijf de Moor is ter plaatse gekomen om de auto, die nagenoeg geen schade had, uit de sloot te trekken. Hiervoor is het slot van een slagboom geforceerd door de politie om met het bergingsvoertuig bij de auto te kunnen komen. Een hond die in de auto zat is opgevangen door de politie en kon later worden herenigd met zijn baasje. Nadat de auto uit de sloot was getakeld kon de man zijn weg vervolgen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (25-6-2017 om 11:07)
Belachelijk dat er voor zo'n klein ongevalletje zo grootschalig wordt uitgerukt. Erg slecht uitgevraagd door de centralisten van de meldkamer! Moet je eens kijken wat voor kosten er nu wel niet onnodig gemaakt zijn! 1 politieauto was voldoende geweest lijkt mij...
Michiel (25-6-2017 om 10:59)
Afgelopen vrijdag nacht worden bij mijn alleen wonende moeder van 65 de ramen van het huis ingegooid door 1 of andere idioot . Ze belt de politie . Antwoord:" komen we niet voor doet u maar aangifte via internet en blijft u binnen in huis". Blijkbaar personeel genoeg beschikbaar op zondag morgen .
Tonnie (25-6-2017 om 10:43)
Weer een Belg die het niet zo goed snapt. Het is zo simpel: een fietspad is niet voor auto's. De dubbele bruggen bij Katseveer (verbinding Noord- en Zuid-Beveland) zijn een uitkomst, je hoeft nooit op de boten te wachten. Er staat VIJF keer aangegeven hoe je moet rijden, maar regelmatig staat er een Belg stil en ontstaat er toch een enorme file. Misschien moet er een bord onder die pijlen "Ook voor Belgen".
jacob (25-6-2017 om 09:49)
Reed op zijn TomTom zeker en deze was niet geupload.
Marius (25-6-2017 om 09:46)
Twee ambu s /ovd-g / traumahelikopter / brandweer / twee duikteams brandweer / een leger politie en dat alles voor een auto die met 2 wielen in een bijna droge sloot staat, goeie inschatting van de centralist.
Joris (25-6-2017 om 09:43)
Eigen schuld, over het fietspad willen rijden... Die paaltjes staan er niet voor niets. Presenteer deze automobilist de rekening van de hulpdiensten en een vette boete!
Cookie-instellingen beheren