Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Groot alarm voor ongeluk Kamperland

Toegevoegd: 25-06-2017, 09.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - De hulpdiensten zijn vanmorgen groots uitgerukt voor een melding van en ongeval bij Kamperland.


Rond 06.40 uur reed een Belgische bestuurder vanaf de Waterhoenlaan het fietspad op richting de Schotsmanweg. De man wilde langs een aantal paaltjes de Schotmanweg oprijden maar de auto gleed de sloot in. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder uit de auto kon komen werd ook de brandweer opgeroepen. Deze rukte uit met een tankautospuit uit Kamperland en een hulpverleningsvoertuig uit Middelburg.

Ondertussen werden ook twee ambulances en een traumahelikopter naar de ongevalslocatie gestuurd. Zes minuten na de melding kwam het bericht dat de auto mogelijk in het water lag. Voor de zekerheid werden er brandweerduikers uit Goes en Middelburg opgeroepen om te assisteren. De inzet van de brandweer bleek bij aankomst niet nodig. De man was inmiddels al uit de auto en is onderzocht in een ambulance maar bleek niet gewond. Ook de traumahelikopter is vervolgens afgemeld.

Bergingsbedrijf de Moor is ter plaatse gekomen om de auto, die nagenoeg geen schade had, uit de sloot te trekken. Hiervoor is het slot van een slagboom geforceerd door de politie om met het bergingsvoertuig bij de auto te kunnen komen. Een hond die in de auto zat is opgevangen door de politie en kon later worden herenigd met zijn baasje. Nadat de auto uit de sloot was getakeld kon de man zijn weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (26-6-2017 om 09:54)
Ik blijf het verbazingwekkend vinden hoe mensen op ieder nieuwsbericht wel weer iets vinden om de politie af te zeiken.
AntiGSM (26-6-2017 om 09:01)
Misschien deze man opnieuw laten rijlessen? Als dit soort handelingen op zo'n manier mislukken dan ben je geen rijbewijs waard en ben je een gevaar voor je omgeving.
Renata (25-6-2017 om 22:31)
Wat en onbenul. Fijn laten betalen zo eentje. Toch eens beter doorvragen bij de centrale. En wie laat dan zijn hond achter in de auto ?? Bah.
Max (25-6-2017 om 20:31)
Dat krijg je wanneer (verplicht) blind via protocollen wordt gewerkt ! Je leest dit steeds vaker. Geldverspilling.
Theo (25-6-2017 om 16:12)
Deze centralist probeert de slachtoffers te redden op afstand. Mijn vrouw is ook gered met een diagnose van een centralist. Helaas is ze 3 maanden later overleden na fouten van onze specialisten.. Dus alle hulp is welkom. En dit doet wederom pijn.
optimist (25-6-2017 om 13:13)
Belgische automobilisten hebben nu eenmaal een beetje andere kijk op verkeersregels.
Cookie-instellingen beheren