Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse kleine brandjes voor Zeeuwse blusploegen

Toegevoegd: 01-08-2006, 23.21 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer is dinsdag enkele malen uitgerukt voor kleine brandjes.

Rond tien over twaalf 's nachts moest de Vlissingse tankautospuit 4531 uitrukken voor een buitenbrand op de Oranjedijk in de stad.

De collega's van de post in Borssele moesten 's middags rond vijf voor één uitrukken voor een beginnend brandje in de kolencentrale aan de Monacoweg in Ritthem. Zij gingen ter plaatse met de tankautospuit 4731.

Om kwart over zes was de beurt voor de vrijwilligerspost in 's-Heer Arendskerke. Zij werden gevraagd om met de tankautospuit 4740 ter plaatse te gaan voor nabluswerkzaamheden na de grote brand aan de Oude Kraaijertsedijk zondag.

De Oosterlandse brandweer moest rond kwart voor acht uitrukken voor een buitenbrand op de Burgemeester van Eetenstraat in Nieuwerkerk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren