Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scootercontroles na klachten in Vlissingen

Toegevoegd: 26-06-2017, 14.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft de afgelopen weken meerdere scootercontroles gehouden nadat er overlastmeldingen kwamen van buurtbewoners.

Bij de controles zijn twee scooters in beslag genomen omdat de bestuurders geen geldig rijbewijs hadden en hier ook al eerder op betrapt waren. Twee minderjarigen en drie volwassenen hadden geen geldig rijbewijs. Vier scooterrijders droegen geen verplichte helm. Twee scooters overschreden de maximale constructiesnelheid.

Agenten namen twee gestolen scooters in beslag, één daarvan had een vermist kentekenplaatje. Er werden bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersovertredingen zoals negeren roodlicht , rijden op trottoir, geen verlichting voeren en geen richting aangeven

Ook de komende tijd blijft de politie regelmatig controles te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-6-2017 om 09:49)
Na 7 jaar klagen wordt er eens iets gedaan! goed hoor. beter dan dat ik ze zelf onderuit moet rijden, vooral in Bossenburg! @Jan huizen, word*
Ikke (27-6-2017 om 22:33)
Precies Jan Huizen, ik wilde het net gaan typen, maar u was me al voor geweest. Laat ze eens controleren op het Koopmansvoetpad, worden we gewoon helemaal gek van. Gemiddeld rijdt er iedere 5 minuten een brommer of scooter die er niet morgen rijden. Helaas is dit al jaren het geval. Politie doet er niets aan.
Jan huizen (26-6-2017 om 16:43)
En nu nog op het koopmansvoetpad Daar wordt je dagelijks door scooters en snorscooters voor je sokken gereden.
albert (26-6-2017 om 15:33)
Mooi! er is een aantal scooterrijders in Vlissingen en Souburg die zich niet aan de regels kunnen houden. Goed dat er extra aandacht voor is.