Weerbericht:
Vrij veel bewolking, vooral in het westen ook zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer Arnemuiden blust buitenbrand Steigerweg

Toegevoegd: 29-10-2004, 08.38 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
ARNEMUIDEN - Voor de tweede maal binnen tien dagen woedde gisterenavond in Arnemuiden een buitenbrandje in de Steigerweg.

Negentien oktober jongstleden had de jeugd al wat brandbaar materiaal in brand gestoken op de halfpipe die naast de Steigerweg gelegen is. De brandweer van Middelburg bluste toen de brand omdat de brandweerlieden van Arnemuiden nog in Middelburg bezig waren met de jaarlijkse peletonsoefening. De brandweer had de brand toen snel onder controle.

Donderdagavond was het wederom raak in de Steigerweg. Dit maal had de jeugd autobanden in het speeltuintje gelegd waarna ze deze in brand gestoken hadden. De brandweer van Arnemuiden rukte onder prioriteit 2 uit met de tankautospuit 4534 en bluste 'kleine brand'.

De speeltuin is overigens al meerdere malen doelwit geweest van brandstichting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren