Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster met kindje aangereden in Goes

Toegevoegd: 28-06-2017, 11.01 uur
Het ongeval in Goes.
Het ongeval in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeval in Goes is vanmorgen een 35-jarige fietsster uit Kloetinge gewond geraakt. Haar kindje wat achterop de fiets zat kwam met de schrik vrij.


Het ongeval vond rond 08.15 uur plaats op de Buys Ballotstraat ter hoogte van de Patijnweg. Volgens de politie wilde de vrouw rechtdoor rijden en sloeg een 29-jarige automobiliste uit Arnemuiden met haar auto af naar rechts. Hierdoor kwam de vrouw met haar kindje ten val.

Omstanders hebben eerste hulp verleend totdat er een ambulance ter plaatse was. De vrouw is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (3-9-2017 om 08:07)
Ik zit het eerlijk niet te snappen wat jullie zeggen. Als je vanaf de spoorwegovergang naar links wil afbuigen naar de Patijnweg, moet je dan op de kruising eerst naar rechts? En moeten fietsers rechts het stoplicht pakken? Er staat toch een stoplicht net voor de kruising?
Pedro (28-6-2017 om 20:03)
Zeer gevaarlijk punt , dat komt omdat fietsers geneigd zijn met het auto verkeer mee te rijden en dat is niet de bedoeling , ik rijd regelmatig met auto en fiets deze route en zie dat veel fietsers afsnijden richting patijnweg dit terwijl de belijning op de weg aangeeft dat je vanaf de Buis Ballot str eerst rechts moet afbuigen richting de speciaal voor fietsers oversteek plek. Enkele jaren terug een kind onder een vrachtauto terechtgekomen wat gelukkig goed is afgelopen
Robertus (28-6-2017 om 13:55)
Ik zag de vrouw liggen en wist gelijk wat er gebeurt was zonder dat ik het had gezien. De situatie is daar een drama. Fietsers mogen helemaal niet rechtdoor en omdat er een heuvel na het spoor is kun je de fietsers als automobilist ook niet zien aankomen. Het is daar wachten op ongevallen. Fietsers zouden verplicht rechts het stoplicht moeten pakken, dan is er niks aan de hand.
Cookie-instellingen beheren