Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt na zakelijk geschil

Toegevoegd: 28-06-2017, 12.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - In een woning aan de Markt in Poortvliet is dinsdagmiddag rond 17.30 uur een 56-jarige vrouw uit die plaats aangehouden omdat ze verdacht wordt van mishandeling, bedreiging en diefstal van een telefoon.


De verdachte had, vermoedelijk vanwege een zakelijk geschil, ruzie met een plaatsgenote en deze ruzie mondde uit in de drie feiten waar ze nu voor aangehouden is. De politie werd gebeld en agenten kwamen naar de Markt in Poortvliet. Daar is de verdachte, die zich ook in aanwezigheid van de agenten zeer agressief bleef gedragen, aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex.

Door de agenten is een aangifte en een getuigenverklaring opgenomen. Woensdag zal de zaak verder onderzocht worden. De telefoon die de verdachte eerder had gestolen is weer teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren