Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage na botsing bij Zaamslag

Toegevoegd: 29-06-2017, 22.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - Meerdere auto’s zijn donderdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeluk op de Terneuzensestraat (N290) bij Zaamslag.


Rond 15.20 uur vond de aanrijding plaats ter hoogte van de Drieweg. Eén van de voertuigen belandde in een sloot, een andere auto kwam tot stilstand op het fietspad en de derde auto stond langs de kant van de weg. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse geweest en ook de brandweer is uitgerukt omdat er rook was gezien bij één van de auto’s. Van brand bleek geen sprake te zijn. Tenminste één persoon is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Over de toedracht kan de politie nog weinig zeggen, hierna wordt onderzoek gedaan. Wel is duidelijk dat er in het totaal vier voertuigen bij het ongeluk zijn betrokken. Eén daarvan is na de botsing doorgereden. De bestuurder heeft zich snel na het ongeval bij de politie gemeld. Vanwege het onderzoek en de bergingswerkzaamheden was de weg afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (2-7-2017 om 18:37)
Eddy, ik was er niet bij en geef daar ook geen commentaar op. Maar waar ik wel wat over wil zeggen is dat een weg niet onveilig is maar degene die hem gebruikt en zich niet aan de regels houdt. Het bord enkel rechtdoor staat er niet voor niets. Jij bent volgens mij zo'n weggebruiker die lak heeft aan regels en zijn eigen regels maakt en dan ook nog vindt dat hij gelijk heeft,
Terneuzenaar (1-7-2017 om 15:58)
Nou Harold, dat is als je vanaf Zaamslag daar rechts wilt gaan, is net zo hinderend blijkbaar? Mensen moeten gewoon afstand houden en opletten, hoeveel landbouwverkeer rijdt daar, waar haantje de voorste met een bloedgang van 120 weer moet inhalen? Ik hoop dat iedereen die hier bij betrokken was zijn of haar lesje heeft geleerd en wens het slachtoffer sterkte toe!
Mien (30-6-2017 om 11:01)
@eddy, niks onveilig stukje weg het wordt onveilig als mensen zich niet aan de verkeersregels houdt....overigens weet je niet of de reden die je suggereert ook de juiste is tenzij je erbij was.
Harold (30-6-2017 om 10:39)
Je ziet het inderdaad vaak gebeuren. Rij je direct achter zo'n links-afslaande-voor-mij-geldt-dat-verbod-niet-schijt-aan-de-mensen-achter-me automobilist dan zie je nog één en ander aankomen. ZIt je daar achter, dan staat het in één keer stil, daar waar je het niet verwacht. Je komt de bocht door, alles rijdt door richting Zaamslag, maar dan gaat er iemand stil staan om links af te slaan. Te dom om te beseffen dat niet mag omdat het te gevaalrijk is.
Eddy (29-6-2017 om 22:37)
Dit is weer zo'n types stukje onveilige weg omdat er een verbod is om af te slaan richting de Griete waar het niet mag, vroeger kon dat en nu staat er een bord enkel rechtdoor als je van Terneuzen af komt, 100 auto's per dag gaan daar dus gewoon linksaf natuurlijk maar de verharde strook rechts is al jaren opgegeven zodat je niet meer rechts er langs kan, gevolg, er let even 1 persoon niet op en knalt erin, de auto die afslaat is fout maar dat levert niks op natuurlijk, zal wel weer zo'n gevalletje zijn natuurlijk, brokken overal want ieder rijdt daar minstens 80 km/uur.
Cookie-instellingen beheren