Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Vrouw uit Breskens omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 30-06-2017, 16.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Een 19-jarige vrouw uit Breskens is vrijdagmiddag overleden bij een eenzijding ongeval op de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom.


Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de afslag richting Roosendaal. In de auto zaten drie mensen. De auto vloog over de kop. De hulpverleningsdiensten, zoals politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter gingen met spoed naar het incident.

De 19-jarige vrouw uit Breskens overleed ter plaatse. Een 22-jarige man uit de gemeente Sluis raakte ernstig gewond. Hij is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De 20-jarige vermoedelijke bestuurder uit Oostburg bleef ongedeerd.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Hierbij zijn meerdere mensen verhoord. De vermoedelijke bestuurder heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. Ook is een forensisch sporenonderzoek verricht.

Na het ongeval ontstond een flinke file vanuit de richting van Hoogerheide, waarbij weggebruikers rekening moesten houden met flinke vertraging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ss (30-7-2017 om 05:46)
Lieve schat,. Wat missen we je toch zo , als het de dag van gisteren was zit het nog in mijn hart gegraffeerd.. my angle ❤️
S (1-7-2017 om 21:02)
Sterkte vooral voor de nabestaanden van dit meisje, beterschap voor de anderen, maar ook veel sterkte voor de bestuurder, zo'n vreselijke afloop van een autorit samen met anderen wens je niemand toe. Hij is voor zijn leven getekend.
P (1-7-2017 om 13:18)
Stoer doen met oude auto's ten koste van een jongemeid d'r leven.
wim (1-7-2017 om 08:21)
Wat een droevig ongeval waarvan het meisje van 19 jaar is omgekomen ik wens de nabestaande heel veel sterkte die deze verschrikkelijke boodschap heeft gekregen tevens veel sterkte voor de man van 22 jaar die naar Rotterdam is vervoert
Cookie-instellingen beheren