Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 69 km

Zwaargewonde bij ongeluk Stavenisse

Toegevoegd: 01-07-2017, 01.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

STAVENISSE - Een bestuurder van een bestelauto is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeluk tussen Stavenisse en Sint-Annaland.


Rond 22.20 uur raakte het voertuig op de Oudelandsedijk van de weg. Het busje kwam onder aan de dijk tot stilstand. De brandweer is ter plaatse gekomen om de gewonde uit het voertuig te knippen. De Rotterdamse traumahelikopter was ter plaatse voor medische assistentie. Het slachtoffer kon na ongeveer drie kwartier uit zijn benaderde positie worden bevrijd. Hij is vervolgens met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Over de ernst van het letsel is nog niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brutus (1-7-2017 om 08:48)
Verschrikkelijk ongeval. Zag ook oproep van hulpverleningsvoeruig Bruinisse. Een tijdje terug stond dat ook bij een ongeval in de buurt van stavenisse of st. Annaland. Dit is toch wel een beetje ver ivm aanrijtijd van ca half uur. Of is het hemelsbreed bekeken?
Cookie-instellingen beheren