Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Stankoverlast na lekkage bij Dow Terneuzen

Toegevoegd: 01-07-2017, 16.03 uur
Foto 1 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kappa (2-7-2017 om 11:06)
dan kun je elke fabriek wel sluiten ter wereld overal gebeurt wel iets
Henkie (2-7-2017 om 10:36)
@terneuzenaar zou jij niet beter in een bunker gaan wonen ?
Natjuh (2-7-2017 om 08:25)
Helemaal eens met Terneuzenaar wij wonen zelf in Ellewoutsdijk en hebben regelmatih last van de vlam van het affakkelen. Heel de lucht is dan oranje en het geluid is ook niet normaal. En dan wonen wij aan de andere kant van het water kun je nagaan als je er dichterbij woont.
klaasje (2-7-2017 om 01:34)
@terneuzenaar als je er zo op tegen bent misschien is verhuizen beter een optie, als ze de boel sluiten moet je eens kijken hoeveel mensen er werkloos worden.
AntiGSM (2-7-2017 om 01:16)
@Terneuzenaar; beetje kort door de bocht, u heeft duidelijk geen notie van alle veiligheidsmaatregelen op Dow Terneuzen. Ik zal niet zeggen dat er nooit iets kan gebeuren maar ik weet wel dat er werkelijk alles aan gedaan wordt om dit te voorkomen. Ander iets, wat denkt u van Terneuzen na sluiting van Dow?? Een spookstad met enorm veel woningen te koop, enorme werkeloosheid die zijn weerga niet kent, bijna heel Zeeuws Vlaanderen heeft direct of indirect wel iets met Dow te maken. Ook het plastic van de knoppen waar u dit bericht op typte komt hoogstwaarschijnlijk van Dow...
vlissingse (2-7-2017 om 01:14)
Goh nou geen slachtoffers? Dat is ook dan voor 1 keer, word nergens genoemd dat er zoveel slachtoffers zijn van al de vorige keren. De veiligheid is daar nog steeds.....Alles moet snel snel klaar en geeft niet hoe.
Cookie-instellingen beheren