Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen treinen door aanrijding op het spoor

Toegevoegd: 03-07-2017, 06.57 uur - Update: 03-07-2017, 07.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

S-HEER ARENDSKERKE - Tussen Goes en Middelburg rijden op dit moment geen treinen door een aanrijding met een persoon.


Het ongeluk gebeurde rond 06.00 uur op het spoor ter hoogte van het Mallardviaduct. De hulpdiensten zijn ter plaatse en staan opgesteld op de A58. Hierdoor is er in de richting van Vlissingen één rijstrook afgesloten voor het verkeer. Volgens de VID zorgt dit voor een vertraging van ongeveer vijf minuten.

Volgens de NS duurt de vertraging op het spoor nog tot tenminste 09.30 uur. De vertraging kan oplopen tot zestig minuten. Er rijden bussen tussen Goes en Middelburg. Tussen Arnemuiden en Middelburg zijn taxibusjes ingezet. De reizigers zijn uit de trein gehaald en met een bus opgehaald. Het slachtoffer heeft de aanrijding niet overleefd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (7-7-2017 om 18:32)
Dit zijn situaties, die door naaste omgeving ( familie ) net te verwerken zijn Heel veel sterkte wens ik de nabestaanden.
Marjoke (5-7-2017 om 16:40)
Zo erg dat dit soort dingen nog steeds moeten gebeuren omdat mensen geen uitweg meer zien. Afschuwelijk !! Heel veel sterkte voor de nabestaanden, de machinist, passagiers, conducteur en ook de hulpverleners.
Gosa (3-7-2017 om 10:02)
Wat een triest bericht weer .. sterkte voor de nabestaanden .
anoniem (3-7-2017 om 09:22)
Beste machinist (en conducteurs, hulpverleners en passagiers), Heel veel sterkte toegewenst! Ook in het verdere uitoefenen van jullie beroep. We denken aan jullie...
Moeder (3-7-2017 om 09:09)
Sterkte voor de machinist en voor de nabestaanden van de persoon..
Cookie-instellingen beheren