Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 83 km

Vrouw gewond bij ongeluk in Sint-Annaland

Toegevoegd: 03-07-2017, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Bij een eenzijdig ongeval in Sint-Annaland is maandagavond een personenauto in de sloot terecht gekomen.


Het ongeval vond rond kwart voor acht plaats op de Plaatweg. Door onbekende oorzaak reed een vrouw met haar auto tegen een boompje en kwam in de sloot tot stil stand. Naast een ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse. Nadat de vrouw en haar kind uit de auto waren gehaald zijn beide onderzocht in een ambulance. De vrouw is vervolgens naar een ziekenhuis gebracht, het kindje is meegegaan met de politie.

Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. De politie zal de oorzaak van het ongeval onderzoeken. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750