Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en een enkele bui, morgen regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto op zijn kop in Goes, twee gewonden

Toegevoegd: 04-07-2017, 02.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een ongeluk in Goes zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee personen gewond geraakt. De slachtoffers zijn door de brandweer bevrijd.

De botsing vond rond 01.20 uur plaats op de Nansenbaan ter hoogte van de Scottweg. Twee personenauto’s kwamen hier door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van de auto’s kwam door de klap op zijn kop terecht. Diverse ambulances en de brandweer zijn ter plaatse gekomen om de gewonden te bevrijden. Er is ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze is niet meer ingezet.

Volgens de politie waren er vier personen betrokken bij het ongeval. Twee van hen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf De Moor heeft de voertuigen weggesleept. De brandweer heeft het wegdek gereinigd waarna de weg rond 02.30 uur weer kon worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (7-7-2017 om 17:32)
Anoniem als je normaal onder de 50 km per uur rijd is het onmogelijk over de kop te slaan als je gewoon goed oplet
Moeder (5-7-2017 om 16:44)
Ze verwachtten beiden geen medeweggebruiker rond die tijd... Denk ik..
doeterniettoe (5-7-2017 om 15:14)
bestuurder van de skoda was niet onder invloed en de golf reed harder dan 50
Anoniem (5-7-2017 om 00:18)
Waarom praat iedereen gelijk over drank en over te hard rijden?
ZegikNiet (4-7-2017 om 18:47)
Importzeeuw.. Was geen drank in het spel.. Dr zijn ook mensen die zo laat pas klaar zijn met werken.. En graag naar huis willen.
Bekende (4-7-2017 om 18:37)
Gigantisch domme mensen hier, meteen conclusie trekken dat alcohol in het spel is. Beide personen uit de auto op de kop waren net klaar met werken en op weg naar huis. Oordeel niet over een situatie als je er geen donder vanaf weet, stelletje pannekoeken