Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 244 km

Bestuurster Sint-Annaland reed onder invloed

Toegevoegd: 04-07-2017, 14.52 uur
Het ongeval bij Sint-Annaland.
Het ongeval bij Sint-Annaland.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - De vrouw die gisteravond met haar auto in de sloot was gereden bij Sint-Annaland reed onder invloed. Dit heeft de politie bekend gemaakt. Het gaat om een 37-jarige vrouw uit Sint Maartensdijk.


De vrouw meldde zich rond 19.45 met haar zoontje bij de brandweerkazerne in Sint-Annaland. Ze vertelde dat ze even tevoren een eenzijdig ongeval had gehad en dat haar auto in de sloot langs de Stoofweg lag. De brandweerlieden hebben meteen een ambulance en de politie gewaarschuwd en zijn zelf ook naar de plaats gereden waar het ongeval gebeurd was.

In de auto zaten geen andere mensen meer, de enige inzittenden waren de vrouw en haar zoontje geweest. Zij zijn onderzocht door ambulancemedewerkers, maar hadden verder geen letsel opgelopen. Tijdens het onderzoek in de auto roken de brandweermensen een alcohollucht. De aanwezige agenten, die met de vrouw in gesprek waren, roken eveneens een alcohollucht. De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis voor een bloedproef. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend.

Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd. De auto is weggesleept door een takelbedrijf. Een getuige die alles had zien gebeuren is gehoord door de politie. De vrouw is later op de avond weer op vrije voeten gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (6-7-2017 om 20:06)
Dit noem ik niet goed aflopen S, enig idee wat zoiets voor impact heeft bij kinderen? Deze vrouw verdient de liefde van het kind niet.
Marco (5-7-2017 om 08:40)
Autorijden met je zatte hoofd is al schandalig, maar dan ook nog met je kind in de auto... ze zouden een wet moeten maken dat alle kosten en een dikke boete in rekening worden gebracht bij de veroorzaker c.q. drankrijder... Egoïstisch gedrag.
Marja (4-7-2017 om 18:52)
Zo vroeg al onder invloed wat ben je dan een waardeloos geval en moeder om achter het stuur te kruipen en dan nog stennis maken ook terwijl er doden hadden kunnen vallen...keihard nooit geen rijbewijs terug aan drankcriminelen....
Peet (4-7-2017 om 17:47)
Moet je nagaan dat alcohol dit al doet ! Drugs en blowende mensen is zelfs veel groter in het verkeer dan alcohol.. Volgens het CBS is drugs het grootste probleem in het verkeer zelfs 6 x zoveel als alcohol moet je nagaan wat er gebeurt als ze op drugs ooit kunnen controleren dan zijn er denk ik wel 15 miljoen rijbewijzen in 1 dag in beslag genomen
bezorgde oma (4-7-2017 om 16:26)
Mama denk aan je kind
s (4-7-2017 om 16:04)
Dit is dan nog "goed" afgelopen. Hoe haalt iemand het in zijn/haar hoofd om met drank op in de auto te stappen? En dan nog wel met een kind erbij!
Cookie-instellingen beheren