Files door ongevallen op A58 bij Kapelle

Toegevoegd: 04-07-2017, 20.23 uur

Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Door twee ongevallen op de A58 bij Kapelle zijn vanavond files ontstaan richting Bergen op Zoom. Tenminste één persoon raakte gewond.

Rond 17.40 uur gebeurde het eerste ongeluk ter hoogte van de Vlaketunnel. Hier botsten vijf auto’s op elkaar. De weg is na het ongeval afgesloten. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Toen even later de ravage weer was opgeruimd en de tunnel om 17.55 uur weer werd vrijgegeven, gebeurde rond 18.05 uur een nieuw ongeluk.

In de file door het eerste ongeluk was een vrachtwagen achterop een busje gereden, ter hoogte van Kapelle. Daarbij liep een inzittende nekklachten op. Na het tweede ongeluk werd de snelweg richting de Vlaketunnel opnieuw afgesloten voor het verkeer. Dat zorgde even opnieuw voor een file richting Bergen op Zoom.

Een klein kwartiertje later werd één rijbaan vrijgegeven en daarna loste de file vrij snel op. De vrachtauto moest worden weggetakeld en het wegdek moest wordt gereinigd. Pas na 20.00 uur werd ook de tweede rijbaan vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-7-2017 om 21:39)
mensen stop gewoon eens met remmen in die tunnel het is een snelweg met dak erop, je gaat niet dood, gewoon 130 door rijden! en houd afstand!!, 5 auto's op elkaar, hoe krijg je het voor elkaar!
taxichauffeur (5-7-2017 om 08:25)
zucht... de zoveelste aanrijding/ongeluk a58 misschien moeten ze is gaan nadenken over een driebaansweg want het wordt steeds drukker in zeeland