Gewonde bij botsing Rijksweg Kapelle

Toegevoegd: 04-07-2017, 20.29 uur

Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Drie auto's zijn dinsdagavond achter op elkaar gebotst op de Rijksweg bij Kapelle. Er is één persoon gewond geraakt.

De kop-staartbotsing gebeurde rond 18.40 uur. Er is een ambulance ter plaatse geweest die een zwangere vrouw ter controle naar het ziekenhuis heeft gebracht.

De politie heeft de betrokken partijen geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Een bergingsbedrijf heeft tenminste één voertuig weggesleept.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (4-7-2017 om 21:25)
Wilde er een afslaan bij de De Klinker vanaf Goes komende? (bij het aardbeienstalletje). Daar mag je niet linksafslaan, maar ik zou ze niet graag de kost geven die dat toch doen met soms levensgevaarlijke gevolgen.