Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 114 km

Vlissingse vrouw mishandeld op Jaagpad Middelburg

Toegevoegd: 07-07-2017, 11.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vorige week vrijdag rond 18.00 uur is een 39-jarige vrouw uit Vlissingen op het Vlissings Jaagpad bij Middelburg mishandeld door een onbekende man. De recherche is op zoek naar getuigen.


Het voorval vond plaats ter hoogte van het gebouw van Rijkswaterstaat richting Vlissingen. Achter haar hoort zij een brommer dichterbij komen. Op het moment dat deze haar passeert, geeft de bestuurder een klap tegen haar fiets. Door de slagkracht raakt zij in onbalans en valt met haar fiets in de berm. De bromfietser rijdt vervolgens gewoon door.

Nadat de vrouw is opgestaan ziet zij dat de bromfietser is omgedraaid en weer op haar afkomt. De man zegt dat hij haar telefoon en geld wil hebben. Het slachtoffer heeft echter niets bij zich. Doordat er niets te halen valt, raakt de straatrover gefrustreerd en geeft de vrouw een vuistslag in het gezicht. Daarna rijdt hij op zijn brommer weg richting Vlissingen.

De recherche is een onderzoek gestart nadat de vrouw op 5 juli jl. aangifte heeft gedaan van dit incident. Van de dader is het volgende signalement bekend. Het gaat om een man van rond de 20 jaar oud met een lengte van ongeveer 1.70 m. Hij heeft zwart krullend haar en een smal postuur. Die dag draagt hij een zwarte trui met capuchon, een zwarte broek met daaronder rode sportschoenen. Hij heeft geen helm op.

De brommer (met gele kentekenplaat) waarop hij zich verplaatst is een scootermodel (zwart met rode strepen aan de zijkant) met aan één kant een spiegel. Volgens het slachtoffer maakt de brommer opvallend veel lawaai en spreekt de man met een Noord-Afrikaans accent.

De recherche is op zoek naar mensen die het voorval hebben gezien of de dader herkennen aan de hand van het signalement.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
partner (8-7-2017 om 12:41)
aangifte was 1 juli. gekneusde ribben, oogkas gebroken, hoofdwond en overal bloeduitstortingen. En nog in chock geraakt. Gaat nu weer wat beter maar herstel gaat duren. Wat een lafbek die gast.
peter de quaak (7-7-2017 om 13:44)
Ach werkstrafje, vast slechte jeugd, slecht toekomst perspectief. Wat is er eigenlijk mis mee om dit soort daders aan de schandpaal te nagelen en publiekelijk met een lood ijzen bal om de voet in een oranje overal 18 maanden de berm van het Jaagpad schoon te houden? Daarna mag die dader van mij nog 6 maanden zitten uitrusten om wasknijpers samen te stellen en hij zal het de volgende keer wel uit zijn hoofd laten.
Cookie-instellingen beheren