Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Auto uitgebrand na botsing tegen elektrakast

Toegevoegd: 09-07-2017, 00.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - Een auto is zaterdagavond in Hoedekenskerke na een ongeval volledig uitgebrand.


Rond 22.45 uur reed een automobilist op de Havenstraat frontaal tegen een transformatorkast. Omdat niet duidelijk was of er iemand bekneld zat werd de brandweer opgeroepen. Ook een ambulance ging ter plaatse.

Bij aankomst van het eerste blusvoertuig bleek de personenauto volledig in brand te staan. Hierop is een tweede blusvoertuig opgeroepen om te assisteren bij de waterwinning. Er bleken zich geen personen meer in het voertuig te bevinden.

Om 23.30 uur gaf de brandweer het sein brandmeester en was het vuur geblust. Er lijkt geen schade te zijn aan de elektriciteitsvoorziening, de transformatorkast raakte beschadigd. Bergingsbedrijf de Moor heeft de auto weggesleept. Over de toedracht van de aanrijding is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (10-7-2017 om 17:57)
Omdat niet duidelijk was of er iemand bekneld zat werd de brandweer opgeroepen waarom worden deze bellers nog uberhaupt serieus genomen? GA KIJKEN. en verder. prima! zulke chauffeurs verdienen geen auto.
Cookie-instellingen beheren