Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Zes mannen opgepakt voor mishandeling in café

Toegevoegd: 09-07-2017, 12.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 23.40 uur zijn zes mannen op het Bellamypark in Vlissingen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en mishandeling van een man en een vrouw.


De verdachten hebben gedronken en vallen door hun gedrag in negatieve zin op. Kort voor de mishandeling rijden zij in hun auto met hoge snelheid het Bellamypark op. Niet gehinderd door de rotsblokkades die het verkeer tegen moeten houden, parkeren zij naast een café. De mensen op het terras schrikken zich een ongeluk omdat het lijkt alsof de auto recht op het terras afkomt.

Daarna gaan de mannen met veel bombarie het café binnen. Op dat moment zit ook een 22-jarige man uit Vlissingen met zijn vrienden in het café. Als zij naar buiten lopen om te roken roept één van de verdachten iets in het Engels naar hem. Als het slachtoffer zich vooroverbuigt om te luisteren wordt hij ineens bij zijn kraag gepakt en over het tafel heen getrokken.

Nadat hij zich los heeft gewrongen vraagt hij verontwaardigd wat er aan de hand is. In plaats van een antwoord stompt een andere verdachte met een elleboog een tand door zijn lip. Hoewel de beveiligers er snel bij zijn weet een derde verdachte nog net een nekslag uit te delen. Hierdoor valt het slachtoffer met zijn achterhoofd tegen de rand van de bar.

Direct nadat de agressieve groep het café is uitgezet wordt de politie gebeld. De mannen zijn inmiddels in hun voertuig vertrokken en rijden recht in handen van de gealarmeerde agenten. Allen worden gesommeerd om uit te stappen en op de grond te gaan zitten. In afwachting van hun transport naar het politiecellencomplex staat een politiehond als afschrikmiddel dichtbij.

De verdachten (tussen de 25 en 34 jaar) zijn afkomstig uit Litouwen, Roemenië en Letland en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Hun auto is in beslag genomen. In de kofferbak vinden agenten nog twee losse Franse kentekenplaten. Het rijbewijs van de 26-jarige bestuurder is afgenomen omdat hij met teveel alcohol op heeft gereden. De man heeft bovendien nog twee boetes openstaan. Tevens kan hij nog een schadeclaim van de gemeente tegemoet zien voor het verschuiven van de rotsblokken.

Vandaag vinden de verhoren plaats om uit te zoeken wie klappen heeft uitgedeeld. Tot die tijd zitten de mannen nog vast. Getuigen hebben gemeld dat in het café ook nog een jonge vrouw is mishandeld door de mannen. Zij is echter voordat agenten met haar konden spreken weggegaan. Zij wordt dringend verzocht om zich te melden om aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (11-7-2017 om 08:58)
"De verdachten (tussen de 25 en 34 jaar) zijn afkomstig uit Litouwen, Roemenië en Letland en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland." Het leek ooit zo'n goed idee, die open grenzen...
rdebuijzerr (10-7-2017 om 22:14)
We hebben met z,n alle kunnen stemmen...........dus luitjes.......niet piepen hoor!!!~!!!! Jullie hebben de kans gehad om op geertje te stemmen!
Franky (10-7-2017 om 11:24)
@ Daanie, Deze heren kunnen gewoon ongewenst verklaard worden door de rechtbank/IND. De straffen daarop zijn overigens vaak best pittig.
Gert (10-7-2017 om 10:58)
Helaas zullen we dit soort taferelen alleen maar meer gaan zien in het 'paradijs' wat Nederland heet. Geef deze mensen eens ongelijk als je kijkt naar de huidige regelgeving. Heerlijk hier vertoeven en overal lak aan hebben en er wordt ze geen strobreedte in de weggelegd. Met indd dank aan de EU met hun expansiedrang. Laatst nog Oekraine, binnenkort alsnog Turkije? Stemmen op FvD volgende verkiezingen en hopen dat dit stopt. Mensen die geen kwaad in de zin hebben oke, maar aan deze mannen kun je zien dat deze nooit de intentie gehad hebben om zich hier aan de regels te houden. ERUIT
@ daanie (9-7-2017 om 23:47)
Betalen ze wel.... Ik heb vorig jaar 300 euro gevangen van een Roemeen na een tik op m'n pannenkoek!
Kees (9-7-2017 om 19:07)
Dit lijkt mij heel Duidelijk! Straf geven en vervolgens een levenslang verbod om Nederland te Betreden!! Op zulk tuig zit niemand te wachten. Aanpassen en anders Oprotten!
Cookie-instellingen beheren