Snorfietser zwaargewond na botsing met auto

Toegevoegd: 09-07-2017, 18.41 uur

Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (W) - Een bestuurder van een snorfiets is zondagmiddag zwaargewond geraakt na een botsing met een personenauto bij Serooskerke.

Het ongeval vont rond 16.00 uur plaats op de Eeperkweg. Vermoedelijk wilde de snorscooter bij de oversteekplaats de weg oversteken en kwam daarbij in botsing met de personenauto. Naast twee ambulances is er een traumahelikopter ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft ter plaats onderzoek gedaan om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Daarvoor is de Eeperkweg enige tijd afgesloten geweest. De auto en snorfiets zijn vervolgens weggesleept.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (10-7-2017 om 12:42)
Met trauma helicopter naar Rotterdam lijkt me sneller? Die was er toch... Sterkte voor de nabestaanden, want de meneer is overleden, lees ik elders.