Weerbericht:
Enkele buien, soms met onweer. Zondag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser verongelukt bij botsing met tractor

Toegevoegd: 10-07-2017, 18.05 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Op de Korringaweg in Yerseke is maandagmiddag een bromfietser verongelukt. De bromfietser kwam in botsing met een tractor met aanhanger.


Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter maar de helikopter werd al snel geannuleerd omdat bleek dat de bromfietser niet meer te redden was. De brandweer zette de ongevalslocatie af met zeilen. Kuzee heeft later ook nog schermen geplaatst.

De politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. De straat is ter plekke afgezet. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Magda Oostdijk (10-7-2017 om 18:53)
Heel triest wat er gebeurd is vanmiddag. Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren