Twee jaar en tbs voor ontucht met jongens

Toegevoegd: 10-07-2017, 18.16 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 37-jarige M. van den B. is maandag door de rechtbank in Middelburg wegens ontucht met minderjarige jongens veroordeeld tot een celstraf van twee jaar en tbs met voorwaarden.

Van den B., die destijds in Duitsland woonde en in Nederland geen vaste woonplaats heeft, moet ook een schadevergoeding van 2011 euro betalen en mag hij geen contact hebben met jonge jongens. Het vonnis was conform de eis van de officier van justitie.

De rechtbank achtte Van den B. schuldig aan vijftien van de achttien zedendelicten waarvan hij werd verdacht. Het ging daarbij om jongens in de leeftijd van dertien tot zestien jaar en het bezit van kinderporno. Van den B. zocht zijn slachtoffers via social media en deed zich beduidend jonger voor dan hij in werkelijk was. De jongens kwamen uit Zierikzee, Vlissingen, België, en Duitsland.

Van den B. is in het verleden al twee keer voor dergelijke delicten veroordeeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (11-7-2017 om 16:14)
Wat is dat ? Een aanmoedigingsprijs ? Heeft justitie niet genoeg te doen, zo houdt je wel werk. Als ie vrijkomt, hebben ze binnen paar maanden weer een tijdje werk. Slappe hap ! Laat zo'n viezerik lekker in het leger gaan, kijken of ie MAN kan worden.
June (11-7-2017 om 09:22)
Heeft hij het goed voor elkaar. Weer een poosje gratis onderdak.
ik (10-7-2017 om 19:10)
Belachelijk!!! Niet te geloven zo'n lage straf! Deze viezerik mag van mij de doodatraf krijgen. Wtf is er aan de hand met die officieren van justitie.