Weerbericht:
Enkele buien, soms met onweer. Zondag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeluk Yerseke geborgen

Toegevoegd: 10-07-2017, 21.29 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Na uitgebreid politie-onderzoek is maandagavond in Yerseke de bromfietser geborgen die daar om het leven kwam bij een ongeluk.


Het slachtoffer kwam rond 16.30 uur met zijn bromfiets onder de aanhanger van een tractor terecht. Deze raakte bekneld en de opgeroepen hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. Direct werd de ongevalslocatie afgeschermd met zeilen en schermen.

Rond 20.00 uur kon begonnen worden met de berging. Kuzee werd ingeschakeld om de aanhangwagen een stukje op te lichten om zo de bromfiets mee te kunnen nemen. Het onderzoek ter plekke is inmiddels bijna afgerond.

Over de toedracht van de aanrijding is overigens nog niets bekend. Ook is de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (11-7-2017 om 16:58)
Verschrikkelijk zo,n ongeluk Ik wens de ouders en de hele familie en vrienden veel sterkte toe voor nu en de toekomst. P/s. Wij hebben het zelf ook mee gemaakt.
Anneke (11-7-2017 om 16:03)
Geen woorden voor zoo onbeschryvelyk verdriet .veel sterkte toe gewenst voor fam en hulpverleners
moeder (11-7-2017 om 14:39)
Sterkte voor de nabestaanden, hulpverleners .En hoe gaat het met de chauffeur van de tractor?
jaapverkeer (11-7-2017 om 11:00)
Die mannen van Kuzee mogen toch ook wel af en toe wat begeleiding hebben, die zijn toch vaak bezig met het aller ergste deel van zo'n gruwelijk ongeluk.
een moeder (10-7-2017 om 22:59)
Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden en hulpverleners!
Cookie-instellingen beheren