Weerbericht:
Winterse buien, later droger. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Drie aanhoudingen bij inval arrestatieteam

Toegevoegd: 11-07-2017, 09.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een arrestatieteam heeft dinsdagmorgen drie leden van Brotherhood The Kings, een supportclub van No Surrender aangehouden.


Het gaat om een 38-jarige man uit Axel en een 44-jarige en 34-jarige man uit Terneuzen. Zij worden verdacht van het afpersen van de eigenaar van een horecagelegenheid in Axel. De verdachten zouden betrokken zijn bij incidenten waarbij zij onder dreiging van een vuurwapen geld eisen van de horecaondernemer. Zij worden in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

De woningen van de verdachten worden onder leiding van een Rechter-Commissaris doorzocht. De aanhouding past volgens de politie in de aanpak van motorbendes. Dat heeft een hoge prioriteit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren