Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, vanmiddag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor reanimatie Middelburg

Toegevoegd: 11-07-2017, 09.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn dinsdagmorgen met spoed uitgerukt voor een melding van een reanimatie in Middelburg.


Even na 08.30 uur vond de medische noodsituatie plaats in een woning aan het Vromoldsland. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Ook burgerhulpverleners werden opgeroepen via Hartveilig Wonen. Daarnaast kwam de brandweer ter plaatse met een ladderwagen om de gewonde uit de woning te takelen.

Hierna is het slachtoffer met spoed naar Arnemuiden gebracht waar een traumahelikopter klaar stond. Na behandeling door de trauma arts is de gewonde per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jenny (22-7-2017 om 17:24)
In die traumaheli is ,n arts aanwezig op de ambu niet gelukkig dat ze er zijn
Collega (12-7-2017 om 22:42)
Walgelijke reactie Jany. Denk eens na voor je zoiets uitkraamt. Deze man in kwestie (een collega van mij) is helaas alsnog overleden. Alle lof voor de hulpdiensten die hun best hebben gedaan!
Marja (11-7-2017 om 22:07)
Waarom bemoei je je mee, mensen die altijd zeiken over het geld staan zelf het hardste te roepen als hen zelf of familie wat overkomt. Denk dat degenen die daar overgaan er ietsje pietsje meer verstand van hebben denk je ook niet?
Peter (11-7-2017 om 20:22)
@jany Wie die helicopter steeds betaald ? Dat doen wij Zeeuwen om de beurt. Ik kijk net in het schema en zie dat jij nu aan de beurt ben. Graag binnen 14 dagen € 6.500,- overmaken naar de ambulancedienst !! Wat sneu dat je je serieus druk maakt om wie dat ding betaald. Wees blij dat die beschikbaar voor je is. Meld anders bij de alarmcentrale dat jij geen gebruik wenst te maken van de traumaheli. Mocht je dan voor wat voor reden zwaargewond raken dan weten ze bij de alarmcentrale dat ze geen heli hoeven op te roepen.
Marie (11-7-2017 om 18:52)
@Jany. Hopelijk ga jij hem nooit nodig hebben dan.
Jany (11-7-2017 om 11:29)
Wie betaald eigenlijk die helicopter elke x ? Dat ding word wel 50 x per week voor zeeland opgeroepen en elke x gaat de gewonde met ambulance weer naar ziekenhuis i.p.v. met heli..Ik heb geen zin om elke x maar 1000 euro per jaar meer ziekenfonds te betalen om dat soort speelgoed te betalen. Snap er niks van er zitten hier 4 ziekenhuizen vlakbij man laat die dure helicopter staan en gebruik dat geld voor betere zorg