Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Tieners overvallen bejaarde vrouw in Vlissingen

Toegevoegd: 29-10-2004, 09.08 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Donderdagmiddag rond 18.00 uur is op de Duinpoortweg in Vlissingen een 90-jarige vrouw uit die plaats overvallen door twee tieners.


De vrouw liep met haar fiets aan de hand vanaf de Glacisstraat naar de Duinpoortweg. Onderweg werd ze aangesproken door twee meisjes. Plots probeerde 1 van de meisjes de boodschappentas uit de hand van de vrouw te trekken. De oude vrouw liet hem echter niet los waardoor ze voorover op de grond viel en werd meegetrokken.

Op hetzelfde moment kwam er een auto aanrijden waardoor de beide meisjes schrokken en snel wegfietsten. Een inzittende van deze auto, 37-jarige Vlissingse, is uitgestapt en heeft zich over de vrouw ontfermd. De bestuurder, een 63-jarige Vlissinger, is gelijk achter de meisjes aan gereden en wist ze klem te rijden. Ze vluchtten de bossages nabij de Badhuisstraat in. De inmiddels gealarmeerde politie heeft ze daar aangehouden.

De oude vrouw heeft enkele sneden in haar neus en een zware kneuzing boven haar linkeroogkas, diverse schaafwonden aan haar benen en mogelijk een scheurtje in haar schedel opgelopen. De meisjes afkomstig uit Duitsland en 17 en 18 jaar oud zijn voorgeleid en ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren