Weerbericht:
Enkele buien, soms met onweer. Zondag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen bromfietser 17 jaar oud

Toegevoegd: 11-07-2017, 10.28 uur
De bromfietser overleed ter plekke.
De bromfietser overleed ter plekke.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De bromfietser die gisteren om het leven kwam bij een verkeersongeluk in Yerseke is een 17-jarige jongen uit het dorp. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Het slachtoffer kwam rond 16.30 uur op de Korringaweg met zijn bromfiets onder de aanhanger van een tractor terecht. De jongen raakte bekneld en de opgeroepen hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. De politie startte vervolgens een uitgebreid sporenonderzoek. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.

Kuzee werd ingeschakeld om de aanhangwagen een stukje op te lichten om zo de bromfiets mee te kunnen nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
it'sme (11-7-2017 om 19:41)
Heel erg dit!!!!! Ik hoorde dat zijn broer of zus vrijdag zou gaan trouwen, dat maakt het nog triester! Vreselijk! Sterkte aan allen!
John (11-7-2017 om 17:19)
Wat verschrikkelijk. Heel triest. Soms zijn dingen niet te begrijpen en lijkt het leven zo oneerlijk. De ene jongen maakt plannen om lekker met vrienden op vakantie te gaan en de ander komt bij een ongeluk te overlijden. Ik wens zijn familie en vrienden heel veel kracht en moed toe om dit verlies te dragen en met de situatie om te leren gaan. En om elkaar ook op langere termijn tot steun te blijven. Alle goeds! In warmte.
S. (11-7-2017 om 16:22)
Wat een ontzettend triest ongeluk, zo'n jong leven op zo'n vreselijke wijze geëindigd. Heel veel sterkte voor de nabestaanden van deze jongen en de betrokkenen.
Marian (11-7-2017 om 13:14)
Kippenvel! Heel veel sterkte aan familie, vrienden, getuigen, hulpverleners en de bestuurder.
Erik (11-7-2017 om 12:57)
Weer iemand die veel te vroeg uit het leven gerukt is. Heel veel sterkte en kracht voor de ouders, familie en vrienden om dit verlies te verwerken. Een plek te geven zal in dit geval een betere bewoording zijn. Ook heel veel sterkte voor de bestuurder van de trekker en alle hulpverleners die er bij betrokken waren, want die worden nog wel eens vergeten.
Jessica (11-7-2017 om 12:16)
Verschrikkelijk dat weer zo'n jong persoon zo weggerukt wordt midden uit het leven. Sterkte voor alle nabestaanden en betrokkenen!
Cookie-instellingen beheren