Inbraak betaalautomaat Goes op televisie

Toegevoegd: 11-07-2017, 15.57 uur - Update: 11-07-2017, 22.15 uur

Eén van de daders is vrij herkenbaar in beeld.
Eén van de daders is vrij herkenbaar in beeld.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden te zien van een inbraak in een betaalautomaat in Goes. Deze vond op woensdagmorgen 3 mei plaats in parkeergarage De Stadspoort.

De twee daders hadden het voorzien op de inhoud van de betaalautomaten. Ze veroorzaakten schade, maar maakten niets buit. Op foto’s van het beveiligingssysteem is te zien hoe, kort na 2.30 uur, twee mannen zich met geweld toegang verschaffen tot de ruimte waar de betaalautomaat staat.

"Wanneer het ze niet lukt om het apparaat open te krijgen, proberen ze het op een andere verdieping nogmaals. Bij die tweede poging krijgen ze met veel moeite de geldautomaat open, maar weten ze niet de laden eruit te wrikken waar het papiergeld in zit. De daders druipen af met alleen wat munten", zo vertelt de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750