Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 76 km

Voetganger zwaargewond bij botsing auto's

Toegevoegd: 11-07-2017, 19.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is dinsdagavond een voetganger zwaargewond geraakt toen deze werd geraakt door een auto die betrokken was bij een botsing met een tweede voertuig.


Het opmerkelijke ongeval gebeurde rond half zes op de kruising van de Badhuisstraat met de Glacisstraat. De personenauto zou een maaltijdbezorger in zijn bedrijfsauto geen voorrang hebben gegeven. De bestuurder van de laatste auto probeerde nog uit te wijken maar desondanks raakten de twee voertuigen elkaar.

De bedrijfsauto raakte vervolgens de voetganger en een boom. Boodschappen die de voetganger bij zich had lagen her en der op straat en op de stoep. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd. Ook de bestuurder van de bedrijfsauto is afgevoerd. De andere automobilist is onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen maar die is niet meer ingezet.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft, nadat de verkeerspolitie ter plekke onderzoek had gedaan, de beide auto's getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Derik (16-7-2017 om 17:26)
@P, wie moet dat allemaal controleren dan ? De door den Haag weg bezuinigde politie soms ? Of die failliete gemeente zelf die er dus ook geen geld voor heeft ? Of is het uzelf die moeite heeft met het aanpassen aan de veranderde samenleving waar een terugtrekkende overheid zich niet meer gaat bezighouden met dat soort pietluttigheden ?
bert (12-7-2017 om 14:40)
kunnen jullie niet lezen? vooralsnog wijst onderzoek uit dat er niet te hard gereden is. bedrijfsauto had voorrang en niet gekregen.Lijkt mij dat ie hier dan ook niet schuldig is aan het ongeval Deze mensen werken keihard voor hun geld en waren zeker ook aangeslagen door het hele gebeuren. Maar zeiken (zonder alles te weten over het ongeluk)is heel belangrijk natuurlijk. Sterkte aan de voetganger.
Tonnie (12-7-2017 om 14:17)
Dus ook als je op de stoep loopt goed op de auto's letten. Hallo. Sterkte aan de gewonde.
ad (12-7-2017 om 12:05)
Nog goed afgelopen, als je weet hoe die MALLOOT van de bezorgdienst scheurt, gewoon rijbewijs invorderen. STERKTE voor alle andere betrokkenen...
tjaa (12-7-2017 om 11:25)
wie is er nou fout geweest??
Loes (12-7-2017 om 11:21)
Als je ziet hoe men rijdt, en overal maar voor willen, en haastig rijden, en denken ze dat ze het ontzettend goed weten wat ze aan het doen zijn en nu het resultaat, dat scheuren in een auto is echt typisch onkunde.u bent niet alleen in het verkeer,maar goed met schade en aanrijdingen zijn ze lekker ver gekomen en nog geven ze ander de schuld.
Cookie-instellingen beheren