Speeltuin De Oude Stad Vlissingen doelwit inbraak

Toegevoegd: 12-07-2017, 07.45 uur

De inbraak werd dinsdag ontdekt.
De inbraak werd dinsdag ontdekt.
1
© Foto: Speeltuin De Oude Stad
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Speeltuin De Oude Stad in Vlissingen is het doelwit geweest van een inbraak. Hierbij is ook de nodige schade aangericht.

De inbraak op het terrein aan de Paardenstraat werd dinsdag ontdekt. Op Facebook schrijft de beheerder van de speeltuin dat er onder meer kluizen zijn weggenomen. Ook is er gereedschap meegenomen en zijn deuren, ramen en een archiefkast vernield.

“Ben heel erg kwaad en teleurgesteld. We hebben het al zo moeilijk om alles rond te breien. De vrijwilligers hebben er het afgelopen jaar alles aan gedaan om de speeltuin meer leven in te blazen en door deze laffe daad zijn we weer een hoop stappen teruggezet. Dit is ons in 64 jaar nog nooit gebeurd. Het is natuurlijk te bizar dat je als speeltuin moet gaan denken aan beveiliging”, zo schrijft de beheerder.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suus (12-7-2017 om 14:51)
Belachelijke reactie jos. Iedereen moet met zijn tengels van andermans spullen afblijven!
jos (12-7-2017 om 08:22)
Het is juist bizar dat je geen alarm heb en er in 64 jaar nog nooit is ingebroken.......
Chris Verkaart (12-7-2017 om 08:04)
Vreselijk zo'n laffe inbraak. In de jaren '60 werkte ik bij het toenmalige gasbedrijf wat daar gevestigd was en hadden uitzicht op de speeltuin. Hoop dat ze verzekerd waren en dat het toch weer goed komt.