Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Auto's botsing Vlissingen reden niet te hard

Toegevoegd: 12-07-2017, 13.49 uur
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De auto's die gisteren in Vlissingen betrokken waren bij het verkeersongeluk met een voetganger hebben vermoedelijk niet (veel) te hard gereden. Dat zegt de politie.


Rond 17.30 uur kwamen op de kruising van de Badhuisstraat met de Glacisstraat twee auto's met elkaar in botsing. In één van de voertuigen reed een maaltijdbezorger. Deze kwam vanuit de richting van het Scheldeplein en kreeg vermoedelijk geen voorrang van de andere automobilist.

Er ontstond een botsing waarna de auto van de maaltijdbezorger tegen een boom reed. Naast deze boom stond de voetganger. De voetganger en de maaltijdbezorger zijn met ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De exacte toedracht van de botsing is nog niet duidelijk. “Vooralsnog hebben we echter niet de indruk dat de voertuigen (veel) te hard hebben gereden”, zo zegt een politiewoordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-7-2017 om 14:28)
misschien dat de gemeente nu begrijpt dat in die straten de snelheid gewoon 30 hoort te zijn? het is daar veel te druk voor 50 per uur.
wim (13-7-2017 om 07:20)
Dat is toch wel pech gezien het ongeluk wat ook de voetganger betreft wij wensen de mensen veel sterkte en beterschap die op genomen zijn in ziekenhuis
AS (12-7-2017 om 19:25)
Nou die van de bezorger rijdt even niet meer rond dan, nou ja rijden.... Inhalen op een 30 km zone, de rotonde aan de binnenzijde nemen terwijl hij rechtdoor wil... Ja goede reclame zijn die bezorgers. Beter gezegd wegpiraten.
Cookie-instellingen beheren