Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen soms (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vijftig tips over overval Lidl Sas van Gent

Toegevoegd: 12-07-2017, 16.27 uur
De overvallers dreigden met een vuurwapen.
De overvallers dreigden met een vuurwapen.
© Foto: Opsporing Verzocht
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Na de uitzendingen van Opsporing Verzocht over de gewapende overval op de Lidl in Sas van Gent zijn bij de politie al zeker vijftig tips binnengekomen.


In het opsporingsprogramma was een reconstructie te zien van de brute overval op 11 mei. Hierbij werden bewakingsbeelden getoond en deed een medewerker van de supermarkt zijn verhaal.

Volgens de politie is er massaal gereageerd op de oproep om meer informatie. “De meeste tips gaan over de vluchtauto. De politie ontving ook een interessante melding via Meld Misdaad Anoniem maar vooralsnog kunnen we nog onvoldoende informatie uit deze melding halen”, zo laat een politiewoordvoerder weten.

“Vanwege de anonimiteit is het niet mogelijk om contact op te nemen met de melder. We hopen daarom dat deze tipgever nogmaals contact opneemt met Meld Misdaad Anoniem of via het reguliere politienummer 0900-8844”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim faasse (13-7-2017 om 07:30)
Zou daar geen beveiliging apparatuur geweest zijn die direct het door geeft aan politie bureau waardoor er snel kan worden gereageerd.
Cookie-instellingen beheren