Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Diverse boetes bij controles op Walcheren

Toegevoegd: 13-07-2017, 17.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmorgen tijdens verkeerscontroles in Oost-Souburg en Vlissingen in totaal 31 weggebruikers gecontroleerd en diverse personen beboet.

Op het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg kregen vijf bromfietsers een bekeuring voor het rijden op een fietspad. Op de Burgemeester Stemerdinglaan kregen bestuurders bekeuringen voor het rijden zonder rijbewijs; het niet kunnen tonen van het rijbewijs (2x) en een kapotte uitlaat. Tot slot werd iemand betrapt die in het politiesysteem geregistreerd stond omdat aan hem nog een vonnis ter ondertekening uitgereikt moest worden.

In de Vlissingse Walstraat kregen drie fietsers een bekeuring omdat ze in het voetgangersgebied reden. Tot slot werd op de Paul Krugerstraat in diezelfde plaats een automobilist betrapt die meer mensen in zijn auto vervoerde, dan waarvoor er autogordels aanwezig waren. Ook hij kreeg een bekeuring.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-7-2017 om 12:06)
En waarom zijn er hier geen smokkies gepakt? (Smokkie = smartphone tokkie). Want die zie ik dagelijks overal om mij heen klieren met die dingen achter het stuur. Ik kan me niet voorstellen dat die er daar niet waren...
Jan huizen (13-7-2017 om 22:46)
En terecht, als je je niet aan de regels houd, kun je een boete verwachten. Van mij mogen ze nog meer gaan controleren. En niet zeuren dat de agenten de staatskas spekken, dat doen de overtreders zelf.
wim (13-7-2017 om 19:11)
Weer een lekker zakcentje voor moeder staat
Jan B (13-7-2017 om 18:09)
En de Politie maar klagen dat ze nergens geen tijd meer voor hebben. Dit levert weer geld op voor de schatkist.