Weerbericht:
Vrij zonnig, aanvankelijk enkele mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tbs moord 1995 met twee jaar verlengd

Toegevoegd: 13-07-2017, 19.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft de tbs met dwangverpleging, waartoe de nu 72-jarige B. van 't H. uit Sint Maartensdijk bijna 21 jaar geleden door de Middelburgse rechtbank werd veroordeeld met twee jaar verlengd.

Van 't H. sloeg in 1995, na een ruzie met zijn toenmalige vriendin, de 40-jarige Carla Aarts uit Putte, zo hard met de zijkant van zijn hand tegen haar strottenhoofd dat deze door de klap verbrijzelde en een eind maakte aan haar leven. Van 't H. dumpte het lichaam van zijn vriendin in een greppel bij het spuikanaal in Bath. Het lichaam werd later door wandelaars ontdekt.

Tegen Van 't H. was destijds tien jaar cel geeist, gevonnist werd zeven jaar. Uiteindelijk resulteerde de zaak in hoger beroep in een een celstraf van zes jaar. In alle gevallen bleef de tbs met dwangverpleging overeind.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750