KNRM helpt jacht met pech de haven in

Toegevoegd: 13-07-2017, 20.00 uur

Het jacht was vanuit België onderweg naar Breskens. Het jacht was vanuit België onderweg naar Breskens.
Het jacht was vanuit België onderweg naar Breskens.
1 2
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een reddingboot van de KNRM is donderdagmiddag de opvarenden van een jacht geholpen wat te kampen had gekregen met een motorstoring.

Het jacht was samen met een ander jacht vanuit het Belgische Nieuwpoort onderweg naar Breskens. Ter hoogte van Zeebrugge kreeg één van de jachten motorpech. Besloten werd om het jacht zelf naar de haven te slepen maar omdat men inzag dat het te gevaarlijk was om zo af te meren werd contact gelegd met de haven.

Via de havenmeester werd rond 16.15 uur contact gelegd met de schipper van de reddingboot. Die besloot om de Zeemanshoop te laten alarmeren. Voor de haven is het jacht langszij genomen en vervolgens afgemeerd bij de steiger van een jachtwerf.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750