Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Vuilniswagen kantelt en belandt in sloot

Toegevoegd: 14-07-2017, 16.51 uur - Update: 14-07-2017, 19.06 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In het buitengebied van Yerseke is vrijdagmiddag een vuilniswagen gekanteld. Er raakte niemand gewond.

Volgens de politie moest de vrachtauto op de Grintweg uitwijken voor een auto. De vuilnisauto kwam met zijn wielen in een smalle berm en zakte meteen weg. Het gevaarte kwam vervolgens op zijn kant in de sloot tot stilstand.

De bestuurder van de vuilniswagen bleef ongedeerd. Jac Goud uit Waarde heeft telekranen ingezet om de vrachtauto weer op de weg te zetten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koen (15-7-2017 om 22:31)
@Walter hahaha Yerseke en elkaar de ruimte geven ? dat gaat niet samen. hoffelijkheid wordt meteen afgestraft in de ikke ikke mentaliteit
Marco (15-7-2017 om 16:10)
En de automobilist waarvoor moest worden uitgeweken ? Die is gevlogen zéker ? Of heeft die persoon netjes de gedupeerde chauffeur geholpen en erbij gebleven tot de hulpdiensten waren gearriveerd ? Overigens is een van de eerste zeer belangrijke dingen die je leert bij de rijlessen op de vrachtwagen; Ga nooit met de wielen in de berm ! Zeker slootkanten kunnen die 50.000kg niet dragen. Ga stilstaan en laat de tegenligger rustig passeren.
walter (15-7-2017 om 14:01)
wat een domme chauffeur, iedere vrachtwagenchauffuer weet dat hij niet de berm in moet rijden als hij moet uitwijken ,ook al lijkt de berm hard genoeg dan rijd de personnenwagen maar achteruit tot het veilig is om elkaar te passeren