Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wegpiraat rijdt 63 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 14-07-2017, 21.45 uur
Het rijbewijs van de wegpiraat is ter plekke ingenomen.
Het rijbewijs van de wegpiraat is ter plekke ingenomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De verkeerspolitie heeft vrijdagavond bij 's-Heerenhoek iemand betrapt die maar liefst 63 kilometer per uur te hard reed.


De beginnend bestuurder werd gelaserd toen deze met een snelheid van 169 kilometer per uur over de Sloeweg (N62) reed. De maximaal toegestane snelheid bedraagt hier 100 kilometer per uur. Na correctie reed de automobilist dus 63 kilometer per uur te hard.

De politie heeft het rijbewijs van de overtreder ter plekke ingenomen. De zaak zal verder worden afgehandeld via het Openbaar Ministerie (OM).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (15-7-2017 om 01:25)
Als de weg leeg is en overzichtelijk, geen gevaar! Het was ook op het dubbele gedeelte dus wat is er dan zo verschrikkelijk? Hier zou een snelheid van 130 erg normaal zijn maar in Nederland moet dat weer zo nodig 100 zijn. In Duitsland rijden ze al jaren met deze snelheden maar in Nederland is alleen snelheid belangrijk, of er hele volksstammen op een smartphone zitten te harken achter het stuur is niet belangrijk. DAT zijn wegpiraten die dodelijke ongelukken veroorzaken!
controlefreak (14-7-2017 om 22:47)
beginnend bestuurder!!! Gelijk de laatste keer en geen pardon voor die hufter!!!
Goesenaar (14-7-2017 om 22:23)
5 jaar rijontzegging. Het gaat niet aan om andere weggebruikers in gevaar te brengen.
BoB (14-7-2017 om 22:04)
das snoeihard, gelukkig niemand geraakt
Cookie-instellingen beheren