Meisje zwaait naar trein, machinist schrikt zich rot

Toegevoegd: 14-07-2017, 22.00 uur

Door: Roland de Jong

RILLAND - Een treinmachinist is zich vrijdagavond rot geschrokken toen hij bij Rilland een meisje tussen de spoorbomen zag staan.

Volgens de Kapelse wijkagent Silvan Vael werd het meisje door beveiligers van de Nederlandse Spoortwegen (NS) van tussen de spoorbomen gehaald. "Ze bleek gelukkig alleen naar een vriendin in de trein te willen zwaaien maar de machinist is zich rot geschrokken", aldus Vael op Twitter.

Met het meisje is een "goed gesprek" gevoerd over waarom haar gedrag ongewenst was. Waarschijnlijk zal ze voortaan wat meer afstand nemen want ze kreeg daarnaast ook nog een bekeuring.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
andreas (16-7-2017 om 17:05)
vanzelfsprekend, slagbomen, poorten en hekken zijn er allemaal om er achter te gaan want die staan er natuurlijk alleen voor anderen. nou ja, van een klein kind kan je niet veel verwachten natuurlijk, maar wel van de ouders die hun kinderen op het spoor laten spelen zonder toezicht te houden. als de kinderbijstand maar binnen komt zeker ?
nel (16-7-2017 om 11:38)
Dus Peet je vindt het normaal dat er iemand tussen de GESLOTEN spoorbomen staat om te zwaaien? Van weke planeet ben jij? Machinist ik begrijp je schrikreactie en trek je niks aan van zo'n dom figuur als Peet
Tony (16-7-2017 om 09:21)
een beetje ziek om te denken dat ze het nu wel niet meer zal doen wegens een financiële reprimande en niet omdat het gezond verstand is wakker geworden welk beseft dat het levensgevaarlijk is. ach ja, geld is belangrijker dan je leven, zo is het vandaag de dag in de hersenloze maatschappij.
B (15-7-2017 om 21:46)
@moeder; Een paar jaar geen zakgeld? Ben blij dat je mijn moeder niet bent. We hebben allemaal als kind rare dingen gedaan en we zijn succesvol geworden in het leven door een goed gesprek. Meisje excuses aan laten bieden aan de machinist, helpt ook.
Jose (15-7-2017 om 18:39)
peet; Ik vind de reactie van de machinist heel menselijk. Mensen horen niet tussen de afgesloten spoorbaan te staan. Spoorbomen zijn niet voor niets gesloten, er komt namelijk een trein aan! Een machinist kan niet inschatten wat een persoon daar van plan is. Even zwaaien of voor de trein springen die hij/zij bestuurd? Lees Uw eigen reactie nog eens en kom misschien tot de een andere mening.
Moeder (15-7-2017 om 18:13)
Idd Luc, ze stond tussen de spoorbomen, dus op het spoor! Voor t zelfde geld was ze dood geweest. Zeer domme actie dus van dit meisje en terecht dat ze hierop is aangesproken. Dat wordt een paar jaar geen zakgeld... Zwaaien doe je op het perron!