Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Flinke brand in huis met wietkwekerij Souburg

Toegevoegd: 15-07-2017, 18.18 uur
Foto 22 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (15-7-2017 om 20:19)
Ja zolang de regering weigert alles goed te regelen en verkoop toestaat maar teelt en transport zwaar illegaal betitelt krijg je dit soort zaken. Het beste is dan om teelt onder zware controles legaal te maken alsmede de transport naar de winkels. Alles legaal dus of alles verbieden. (de winkels ook) Zo blijft het een chaos want die winkels moeten een minimale aanvoer hebben. Als ze een kwekerij oprollen moeten we weer 2 bij komen
michelle (15-7-2017 om 19:38)
Je zal maar zo'n gestoorde buurman hebben!
Marco (15-7-2017 om 19:03)
Zoveel plantjes heb je niet nodig voor eigen gebruik (al snap ik de wil om te duiken zowiezo al niƩt, maar dat is een andere discussie). Deze 'man' produceert voor anderen. Dus wie is nu de schuldige ? De afnemer, die zorgen er namelijk voor dat er producenten zijn. Als er geen afnemers zouden zijn stopt de productie vanzelf. Maar daar ligt nou juist het probleem ! Er komen steeds meer zwakke lieden die troep nodig hebben om het drukke leven te 'ontvluchten'.
Cookie-instellingen beheren