Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Knock-out na ingrijpen bij ruzie op straat

Toegevoegd: 15-07-2017, 22.51 uur - Update: 16-07-2017, 14.58 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Tijdens de visserijdagen in Bruinisse is zaterdag iemand knock-out geslagen die probeerde in te grijpen bij een ruzie op straat tussen een man en een vrouw.


Het voorval vond rond 17.20 uur plaats bij de Dorpsweg. Toen de politie arriveerde was de verdachte al verdwenen maar getuigen wezen agenten waar de man naartoe was gelopen. Ze gaven bovendien een signalement van de verdachte op en noemden zelfs een naam.

Even later zagen agenten iemand de bosjes induiken. Agenten verzochten deze persoon vervolgens uit de bosjes te komen. Vervolgens verscheen een 28-jarige man uit Zonnemaire van tussen de bosschages. Hij werd aangehouden en overgebracht naar politiecel in Torentijd.

“In eerste instantie werkte de man mee, maar later werd zijn houding jegens de agenten zeer agressief. Hij dreigde hen meerdere malen iets aan te doen. Omdat hij zo agressief bleef, was het niet mogelijk om zaterdag nog een verklaring van hem op te nemen”, zo vertelt de politie.

De persoon die knock-out zou zijn geslagen heeft zich nog niet bij de politie gemeld. De politie roept hem op om dit alsnog te doen. De verdachte zal zondag worden gehoord. De vrouw is volgens getuigen ook mishandeld maar heeft overigens (nog) geen aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (16-7-2017 om 23:26)
@k; Als U nu eens begint met het stukje nogmaals te lezen. Er staat dat omstanders de politie een signalement van de DADER gaven en zelfs een naam noemden. Dat is precies het omgekeerde van wat U beweerd.
Cerebrus (16-7-2017 om 13:17)
Poging tot doodslag.
janus (16-7-2017 om 08:49)
gevalletje "niet geschikt voor de samenleving", svp permanent opsluiten in een gesticht waar het thuishoort, behalve voor den Haag, die vinden juist dat dit soort zwaar gewelddadig gestoorden buiten moeten lopen omdat er bezuinigd moet worden omdat het nog steeds crisis is. Ondertussen gooien ze met miljarden als zwarte piet met snoepjes en doen ondertussen maar niets omdat ze het niet met elkaar eens willen worden, zeggen ze...en daarom is het nog steeds crisis, bewust. Dan maar vrouwen die in elkaar geslagen worden en normale helpende mensen knockout, en de politie werkt met walkie talkies uit de jaren 60, dat vinden ze beter. De kabinet aanhang kan weer trots op zichzelf zijn hoor. lekker veel belastingteruggaaf zeker ?
michelle (16-7-2017 om 06:51)
Wanneer je knock-out bent geslagen kan je je niet melden. Buiten bewustzijn hè!
k (16-7-2017 om 01:32)
het is te hopen dat het slachtoffer aangifte gaat doen anders gaat de dader weer vrijuit, wat ik een beetje vreemd vind is dat de politie en anders getuigen wel weten wie het slachtoffer is ze kunnen ook zelf even bij hem langsgaan , allereerst om hem te bedanken dat hij voor een ander opkomt en dan om zijn aangifte op te nemen waakzaam en DIENSTBAAR toch?
Cookie-instellingen beheren