Auto rijdt door na dodelijk ongeluk Hulst

Toegevoegd: 16-07-2017, 11.22 uur - Update: 16-07-2017, 13.19 uur

Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zondagochtend een automobilist doorgereden na een dodelijk verkeersongeluk. Dat meldt de politie.

De auto kwam rond 10.45 uur op de Zandstraat in botsing met een wielrenner. Die kwam ten val en raakte zwaargewond. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen om zich over de gewonde fietser te ontfermen. Rond 11.35 uur maakte de politie echter bekend dat het slachtoffer alsnog was overleden.

Volgens de politie was er sprake van een grijze personenauto met Nederlandse kentekenplaten. Van het voertuig is een spiegel achtergebleven op de plaats van het ongeval. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven. De politie is een onderzoek gestart.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JR (17-7-2017 om 13:29)
Toch vreemd dat de doorrijder nog niet opgespoord is. je zou toch zeggen dat de schade opgemerkt moet worden door zijn naaste omgeving. meeste mensen hebben niet direct een nieuwe spiegel liggen. ( in de goede kleur) ....
Mark R. (17-7-2017 om 12:44)
doorrijden na ongeval kan niet, mag niet, bestaat niet! HOEWEL ..... iedereen weet dat die groepen fietsers DENKEN dat alleen zij recht hebben op het asfalt en voor niets of niemand aan de kant gaan. Ik kan me ook voorstellen dat je niet stopt omdat je dan door de rest van de groep GELYNCHT zal worden MAAR meld je dan wel direkt bij de politie dat is dan toch wel het minste wat je kan doen. Dit soort ongevallen kunnen niet uitblijven en zeker niet op wegen als de zandstraat, dat is al jaren een racebaan ondanks de borden met een advies snelheid.
anomiem (16-7-2017 om 21:34)
Sorry, hoe vaak komt het niet voor dat iemand doorrijdt na het veroorzaken van een ongeval wel of niet schuldig hier aan en dit is niet altijd bewust. Sommige mensen zijn zo verschrikkelijk in paniek door wat ze hebben "gedaan" dat ze in paniek snel de plek des onheils willen verlaten. Misschien dat sommige mensen eerst eens goed nadenken voor ze een oordeel geven.
Middelburger (16-7-2017 om 16:35)
@Lia ja hoor een fietser in je zijkant grote klap en schade spiegel eraf en alles ! en je zou niets gemerkt hebben ? @Johan als je meer weet moet je dit melden aan de politie dat ben je als burger verplicht anders ben je strafbaar
lia (16-7-2017 om 14:39)
Het doorrijden hoeft niet perse bewust te zijn, daar moet men in eerste instantie vanuit gaan, en heeft misschien niet eens gezien dat de fietser in de sloot terecht gereden is. Tis al erg genoeg straks als de persoon zich meld over het voorval. Eerst afwachten met roepen in een tekst over iets wat niemand nog weet hoe of wat.
johan (16-7-2017 om 14:08)
de auto is een opel astra uit 2012 als hij uit buurt komt moet hij toch te vinden zijn,veel sterkte gewenst aan de nabestaanden