Politie rijdt dronken automobilist klem

Toegevoegd: 16-07-2017, 16.27 uur

De bestuurder had bijna vier keer te veel alcohol op.
De bestuurder had bijna vier keer te veel alcohol op.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft vannacht bij de Zeelandbrug een dronken automobilist klemgereden die mogelijk even daarvoor een aanrijding heeft gehad.

Rond 04.15 uur zag iemand een auto rijden met flink wat schade. Deze getuige belde de politie en die ging vervolgens staan posten bij de Weg naar de Val in Zierikzee. Hier werd het voertuig vervolgens door twee politiewagens tot stoppen gedwongen.

De auto werd klemgereden en de bestuurder, een 38-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, werd aangehouden. De man blies op een ademanalyse-apparaat 825 Ug/l. Hij had dus bijna vier keer te veel alcohol op. Tot nu toe is niet duidelijk hoe de schade aan de auto van de man precies is ontstaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (18-7-2017 om 07:46)
Toch weer bijzonder dat men met 4 x te veel al niet meer in staat is te rijden... de ademtesten kloppen echt totaal niet. ze geven vele malen te weinig aan!