Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Kat gered uit dakgoot woning Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2017, 16.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is zondagmiddag in Middelburg een kat gered.


Het diertje zat al een tijdje in de dakgoot van een woning aan de De Ruyterstraat. Rond 14.40 uur werd de brandweer gebeld. De eigenaresse mocht vervolgens mee in de redkorf van de ladderwagen om haar huisdier te kunnen vangen.

De actie was een succes want de kat kon worden gevangen en het dier en zijn baasje waren al snel weer beneden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verrassing (17-7-2017 om 12:34)
Hmm, wel opvallend. Zodra er een nieuwsbericht geplaatst wordt over het redden van een dier zijn er wel opvallend veel reacties op zo' n bericht. Enne, hebben we tegenwoordig geen eigen ladder meer? Ik snap de reactie van Kees wel, hoor!
Wijnand (17-7-2017 om 11:08)
Wat een wereldnieuws: kat door brandweer uit dakgoot gehaald. Ik hoop dat het baasje hier een fikse rekening voor gepresenteerd krijgt en dit niet op kosten van gemeenschap is.
Kees (17-7-2017 om 10:16)
Hulde voor de brandweer. Heb er zelf ook eentje met toestemming van de woningcorporatie bij iemand van de nok van een dak gehaald. Beestje durfde niet meer naar beneden, liep klagelijk te miauwen en werd herhaaldelijk aangevallen door meeuwen. De poes hield zich stevig aan me vast en was dolgelukkig toen ze weer beneden was. AC meldde toen dat de brandweer pas na 48 uur in actie komt.
W. Kruit (17-7-2017 om 09:51)
kees, je begrijpt iets niet helemaal. Ze rukken altijd met een compleet voertuig met een complete bemanning uit. Dus als er tijdens zo'n actie ergens brand uitbreekt, kunnen ze daar direct heen.
wimd (17-7-2017 om 08:21)
ja heel tof van de brandweer om zo'n lief diertje te redden als jou iets gebeurd mogen ze jou ook laten zitten of liggen voor jou ook geen hulp van dieren kun je veel houden maar mensen zoals jou kunnen we missen als kiespijn toppie brandweermannen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ap (16-7-2017 om 22:14)
Ik heb anders nog nooit een kattenskelet op een dak zien liggen of in een boom zien hangen. Vroeg of laat komen ze vanzelf naar beneden
Cookie-instellingen beheren