Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 80 km

Kat gered uit dakgoot woning Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2017, 16.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is zondagmiddag in Middelburg een kat gered.


Het diertje zat al een tijdje in de dakgoot van een woning aan de De Ruyterstraat. Rond 14.40 uur werd de brandweer gebeld. De eigenaresse mocht vervolgens mee in de redkorf van de ladderwagen om haar huisdier te kunnen vangen.

De actie was een succes want de kat kon worden gevangen en het dier en zijn baasje waren al snel weer beneden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johanna (16-7-2017 om 20:55)
lief dat men dit voor het dier doet . en het zal zeker niet zo zijn dat ze direct zijn gebeld het beestje zat er misschien al een paar dagen . sjapo en bedankt .
Hans (16-7-2017 om 20:50)
kees Flauwekul dat je dat zegt ,want de brandweer ziet dat gewoon als een oefening en als er echt iets ernstigs was,hadden ze deze actie echt wel onderbroken hoor.
W. Kruit (16-7-2017 om 20:07)
kees, de brandweer wordt van de belasting (dus door ons) betaald. Daar mag wel wat dienstverlening tegenover staan. Het levert de brandweer een hoop goodwill op. Bovendien is het nog lang niet zeker, dat de kat van dat dak af had kunnen komen. Kat via een dakraam op het dak, iemand doet het dakraam dicht, kat zit vast. Trouwens, het is een mooi soort van oefening... Maar ja, je kan altijd wel over iets zeuren, daar zijn we in ons land nogal goed in...
Wendy (16-7-2017 om 19:42)
@Kees wie weet zijn de kosten ook wel voor de eigenaren, wie weet hoe lang dat diertje daar vast zat! Ik hoop dat ze voor jou ook niet de brandweer bellen als jij eens vast komt te zitten in een dakgoot of weet ik veel wat. Typische zeeuwse zuinigheid, het mag niet kosten.
simone (16-7-2017 om 19:04)
@Kees u schrijft stel dat er een brand is...dat was dus niet aan de orde dus niks aan de hand!
kees (16-7-2017 om 17:33)
Wat belachelijk om daar de brandweer voor te bellen. Ik hoop dat alle kosten dan ook aan de eigenaren voorgelegd worden, want de gemeenschap mag daarvan niet de dupe worden. Stel dat er late een brand is dan zijn deze mannen niet paraat. En een kat komt altijd maar dan ook altijd weer vanzelf uit de boom. We hebben dat ook gehad en niet gebeld. Het duurde even maar hij kwam er vanzelf weer uit zoals normaal.
Cookie-instellingen beheren