Kat gered uit dakgoot woning Middelburg

Toegevoegd: 16-07-2017, 16.52 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is zondagmiddag in Middelburg een kat gered.

Het diertje zat al een tijdje in de dakgoot van een woning aan de De Ruyterstraat. Rond 14.40 uur werd de brandweer gebeld. De eigenaresse mocht vervolgens mee in de redkorf van de ladderwagen om haar huisdier te kunnen vangen.

De actie was een succes want de kat kon worden gevangen en het dier en zijn baasje waren al snel weer beneden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Panda (30-7-2017 om 10:42)
Heel fijn, dat de brandweer moeite doet om een dier te redden. Er moesten meer van deze mensen wezen/ Ik zie al weer dat er mensen reageren, en gelijk aan geld denken. Een dier is toch niet met geld te vergelijken. En er wordt zoveel geld onnodig verspilt in deze wereld Hoera voor alle hulpverleners. Waren er in deze wereld maar meer hulpverleners, en minder geldwolven. We gaan allemaal eens dood. Kun jij iets meenemen???
Johanna (20-7-2017 om 12:18)
Ja, wie betaalt dat eigenlijk? Als het vrijwillige brandweerlieden (niet elke plaats heeft een beroepsbrandweer) zijn, is dat hun baas? Ze zijn wel een aantal uren niet werkzaam voor het bedrijf. Goed dat dit kan voor menselijk leed, maar moet dat ook voor een kat?
cokky (18-7-2017 om 18:42)
wat een gezeik zeg hebben zeker zelf geen dieren , vind het top dat de brandweer dat doet
Tonnie (18-7-2017 om 16:36)
De nadruk op ONS geld vind ik nogal overdreven. Er gebeuren veel gekkere dingen met ons geld. Neem nou die "kunst" in de akkers rond Wilhelminadorp. Ik vroeg me steeds af waar die merkwaardige bollen voor dienden. Nergens voor! Is kunst! Ben nooit op het idee gekomen! Mijn mauwerds liet ik altijd rustig in een boom zitten, maar een dakgoot, dat is wat anders. Blij toe dat het beestje eruit is ook al kost het wat.
te triest ! (18-7-2017 om 08:15)
Belachelijke reacties weer ! de meeste van jullie roepen dat het ONS geld kost. maar zitten zelf met een uitkering thuis dit soort onzin te schijven.
Elizabeth (17-7-2017 om 23:14)
Als je kat in de goot zit hoor je hem zelf naar beneden te halen. Belachelijk dat de brandweer dat moet doen!!!!!! Dat kost veel geld, en dat voor een kat.